Tweewekelijkse training Dim Mak/Kyusho Jitsu


Op het menselijke lichaam liggen heel wat drukpunten (acupunctuurpunten) die bij activatie resulteren in ,bijvoorbeeld, welbepaalde biomechanische reflexen, immobilisatie van ledematen, blokkeren van bloed, zuurstof en energie doorstroming, KO, enz...

Hierdoor kan men een aanvaller snel en doeltreffend geheel of gedeeltelijk immobiliseren of uitschakelen.

Kennis van deze punten maakt krijgskunst- en zelfverdedigingstechnieken effectiever en efficiënter.

Met veel minder kracht bereikt men veel meer resultaat, zodat ook fysiek minder sterke personen zich kunnen leren verdedigen.

Waar die punten liggen en hoe je ze kan activeren, gebruiken en integreren in je eigen krijgskunst of verdedigingstechnieken, kan je leren tijdens onze reguliere tweewekelijkse trainingen.

Docent:

De lessen worden gegeven door Grootmeester en 8e dan Theo De Gelaen, geassisteerd door verschillende erkende masters en leraren van de academie.

Wanneer:

Om de twee weken (oneven weken) op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur (2 dagdelen).

Prijs:

Alleen mogelijk via een 10 beurtenkaart of jaarabonnement:

Een 10 beurtenkaart kost 250,- euro en is 3 maanden geldig. (de 10 beurten dienen binnen de 3 maanden opgebruikt te worden) Met een 10 beurtenkaart kan men ook deelnemen aan de basiscursussen, maar NIET aan de masterclass weekends.

Een jaarabonnent kost 750,- euro. Hiermede mag men een heel jaar lang deelnemen aan ALLE lessen Qi Gong, Dim Mak en Kiatsu. Zowel in Antwerpen als in Lommel en eveneens aan de basiscursussen en de masterclass weekends.

Te storten op rekening nr BE72 132 5029231 16 met bic code BNAGBEBB op naam van Daochi of in contanten mee te brengen de eerste les.

Gratis voor mensen met een jaarabonnement van de Academie Theo De Gelaen.

Locatie:

Lommel: (elke week les op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur)

Academie Theo De Gelaen, Stationsstraat 62 3920 Lommel

Antwerpen: (om de twee weken les op de even weken, eveneens zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur)

Academie Theo De Gelaen, Lupinestraat 8 2170 Merksem

Tags: Qi Gong, Dim Mak, Kyusho, Kyusho Jitsu